perjantai 11. syyskuuta 2009

Pipsan juoksu alkoi... ja pakastin tuli

Toiveemme toteutui eli Pipsa sitten aloitti oikein kunnolla kiiman ja sen myötä tuli tietysti myös kus* eikun merkkaaminen. Nyt meillä on täällä sitten kaksi loilottavaa emäntää, jotka myös kus*levat sopivasti ja vähän liian tiuhaan :D. Palvelijat kulkevat pispois-rättikourassa perässä ja yrittävät saada kämpän pysymään kutakuinkin siedettävän hajuisena. Kurnaa, kurnaa, kuraau...

Puoli neljältä tuli pari reipasta nuorta miestä pakastin kourassaan ja iloisesti hyvän päivän jatkon toivotusten jälkeen jättivät odotetun pakastimen olohuoneen lattialle. Siinä se nyt pöksyttää, olohuoneen nurkassa. 3 tuntia piti odotella, että sen sai laittaa päälle. Nyt siellä on jo sisältöäkin. Osa tuotteista on valmiiksi pakastettuja vanhan pakastimen sisältöä ja sitten sitä uutta, minkä takia pakastimen hankinta oli alunperinkin kiireellinen eli kissojen lihoja. Haimme tänään viiden jälkeen K-K:lta (kiitos hänelle ja kuskille!) n. 15kg erilaista lihaa, jotka on haettu suoraan teurastamolta ja Nellin kanaherkusta. Nyt riittää ruokaa kissuille, kunhan sitä nyt joku suostuisi syömään. Bella kyllä syö! Nuo loilottavat emännät eivät näytä kerkeävän pysähtyä ruokalautasen eteen... ehkä sitten myöhemmin. Täytyy myöhemmin vielä jaotella pakastimien sisällöt, jotta toisessa on kissojen ruuat ja toisessa meidän.

1 kommentti:

  1. Hieno homma että Pipsa päätti aloittaa myös kiiman, vaikka vähemmän hieno homma tuo merkkailujen siivoaminen onkin. Nyt sitten pikkuisia somppuja alulleko :)

    VastaaPoista