maanantai 28. syyskuuta 2009

Näyttelykuulumisia ja ehkä vähän pentusellaisiakin

Olimme eilen Pirok:n kissanäyttelyssä Tampereella. Kirsi haki aamusta meidät, Nekun ja poijjan ja sitten matkattiin hakemaan Elina ja pari viehkoa neitiä. Nuoremmalla niistä oli kyllä aikamoisesti asiaa koko matkan. Tulkki kun puuttui, ja niin selvää ei saanut, mutta määrä taisi korvata laadun :).

Päivä kului tavalliseen tapaan ja välillä taas pysähtyi miettimään, että miksi näihin näyttelyihin on niin kova hinku ja kun siellä on, niin sitten olisi kiva kun se loppuisi ja olisi taas kotona. Päivä on pitkä, kun ei pääse kissujen tavoin häkkiin nukkumaan ;). Nekku käyttäytyi esimerkillisti ja sai toisen sertinsä luokassa 5. Yllättävää, ettei tuomari oppilaansa kanssa toivonut kissaa kotiin kasvamaan, koska Nekku on aika nuori tuohon luokkaan. Jäämme joka tapauksessa näyttelytauolle, koska pentujen ollessa kotona ei näyttelyssä ole ollut tapana käydä.

Siitä pääsemmekin pentukuulumisiin. Kovasti näyttää siltä, että Pipsa odottaa. Ihan vielä ei voi kotisivuille varmistusta laittaa, vaikka nisät ovatkin söpön vaaleanpunaiset. Odotetaan nyt vielä pari viikkoa, että päästään ultraan käymään ja toteamaan pentujen tulo virallisesti. Hyvältä kuitenkin näyttää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti