torstai 10. syyskuuta 2009

Pakastin ja kissujen kiima

Otsikon jutut eivät kyllä liity toisiinsa, mutta näköjään samana päivänä niistä täytyy puhua.

Käytiin tänään töiden jälkeen kuontaloa siistimässä (kiitos Markku, Hiukset Victor) ja sen jälkeen sitten EHU kiidätti meidän Nuppulan tielle. Veikko ja hänen myyjänsä siellä sitten olivat vastassa ja nähtävästi hieroivat käsiään yhteen, kun tällainen helppotapaus tuli sisään. Netistä kun olimme jo tehneet vertailut eri firmojen ja pakastimien välillä, niin oli helppo kävellä sisään ja sanoa, että me haluamme ostaa Rosenlew 1221:n :)

Pakastimen saimme netistä löytämäämme hintaan, mutta ehdottomasti toivottu kotiinkuljetus ja vanhan poisvienti sitten söivät tämän alennuksen ja vähän enemmänkin. Koska uusi pakastin on 85cm korkea, niin se ei mahdu siihen toivottuun ikkunan alatason alle. Sellaisia 75 senttisiä ei näytä enää olevan... Siispä uusi tulee sijaitsemaan, kunnes keittiöremontti on tehty, olohuoneessa. Näinkin voi käydä :).

Sitten siihen kiimaan. Olemme odottaneet Pipsan juoksua kuin kuuta nousevaa. Eikös sitten kakara aloittanut tänään loilottamisen ja samaa tahtia työ tuntuu jatkavan. Toivottavasti mami viimeinkin ymmärtää, ettei se Nekku ole enää sen pieni-pieni-pentu, jolle pitää kurnuttaa, vaan aloittaa itsekin juoksun. Nyt vaan peukut pystyyn, että Pipsan juoksu käynnistyy samaa kyytiä.

1 kommentti:

  1. Kyllähän tuo pakastin ja kissujen kiima voisi samaan otsikkoon sopia, kun ensin lukee tuon 11.9. kirjoituksen. T. Jaana

    VastaaPoista