keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Kissojen osa-alueella odotellaan, muuten ollut kiirettä

On tullut pitkä tauko kirjoittamisen kanssa. Kesällä minua pyydettiin Somakiss -lehden vt. päätoimittajaksi loppuvuoden osalle ja se on kieltämättä vienyt kaikki ilta-ajat. Nyt lehti alkaa olla kasassa ja ehkä ensi viikolla voisi taas keskittyä iltaisin vaikka puutarhatöihin, joita syksyllä totisesti riittää.

Maanantaina kaksi arboristia kävi ottamassa talomme vieressä olevasta vanhasta ja isosta vaahterasta kuivat oksat sekä kattoa hankaavat oksat pois. Kyllä niitä tulikin aikamoinen kasa. Ei ihme, että niitä on kovalla tuulella putoillut sieltä.

Pipsan astutuksesta on 1,5 viikkoa. Vielä ei voi sanoa varmaksi, odottaako se vai ei. Kolmen/neljän viikon jälkeen voi mennä ultraan, jos haluaa saada varmuuden. Odotellaan siis. Meistä (tietysti!) näyttää, että Pipsa on muuttunut "niin mamuliksi että", mutta se voi olla myös toiveajattelua.

Huomenna on Nekun suihkupäivä :). Sunnuntaina on Tampereella PIROK.n näyttely, johon olemme menossa Nekun kanssa. Saas nähdä, antaako tuomari enää sertiä tuolle kakaralle. Luokka 5 alkaa olla jo sen verran korkealla, että tuomari voi lähettää kissun kotiin kasvamaan. Bellankin piti lähteä samoihin kisoihin, mutta stressaaminen Tukholmassa vapautti Bellan tuntemattomaksi ajaksi näyttelyistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti