perjantai 13. marraskuuta 2009

Pipsan odotus jatkuu ja kiirettä piisaa

Nyt alkaa pari viimeistä vuorokautta olla enää odottamista, kun Pipsan synnyttämisen aika lähestyy. Maanantaina 16.11. on laskettu aika, mutta muutaman päivän se voi siitä poiketa. Pipsa on kahden aikaisemman pentueen kohdalla ollut kovin säännöllinen. Ekan synnytys alkoin n. 2 aikaa yöllä ja toisen 7 aikaan aamulla ja molemmat laskettuna päivänä.

Tässä on viimeisin kuva Pipsan masusta:
Rakensimme Pipsalle pentupesän. Pesä on tehty vanerista ja kakkoskakkosesta. Tässä Bella tutkii, onkos tuosta materiaalista mihinkään:


Kyllä siitä tuli... laatikko :)

Laatikko sai tänään katon ja etulevyn. Etulevyä täytyy vieä tuotekehitellä, koska magneetit eivät näytä sitä pitävän koossa. Kattoon magneetit riitävät. Alla on styroksia (jätesäkkiin piilotettuna) ja takana patteri. Toivottavasti lämpö riittää.

Nekku keksi vähän luvattoman makuupaikan, ihanan kaapin. Eipä siinä auttanut ensin kuin ottaa muutama todistusaineistokuva ja sitten vasta kieltää menemästä sinne:

Kaapissa siis, johon ei periaatteesta ole mitään asiaa ;):

Nyt kaapin ovi on saanut tupla magneetin eli katsotaan, kuka tämän taistelun voittaa :).


1 kommentti:

  1. Juu. Ensin kuvataan ja sitten sanotaankin, että ei saa. Ota noista ihmisistä sitten selvää, Nekku varmaan miettii. T. Jaana

    VastaaPoista