tiistai 27. lokakuuta 2009

Pipsan odotus jatkuu hyvin

6+ viikkoa on takana ja vajaat 2,5 viikkoa edessä. Pipsan maha on kasvanut (jälleen kerran) aikamoisen suureksi. Joko siellä on isoja pentuja tai sitten paljon. Voihan tietysti olla, että istukat tms. vievät tilaa... voihan?

Masun alaosa näyttää kovin valkoiselta, mutta tuosta kohtaa ell joutui ajamaan karvoja, jotta ultra saatiin tehtyä.

Vaikka Pipsa käyttäytyy mammulin lailla koko ajan, niin uteliasta somppuluonnettaan se ei tietenkään pysty itsestään karistamaan, eikä tietenkään pidäkään. Tänään Sari otti keittiön laatikostosta laatikon pois ja kun hän oli sitä laittamassa takaisin, niin ihmetteli, että mikäs siellä nyt nakittaa. Tarkempi tarkastelu osoitti, että siellä on kaksi somppukissaa. Niin, siis siellä pienessä laatikon välissä meidän mammuli makaili Nekku seuranaan. Jos jotain noin isoa mahtuu niin pieneen tilaan, niin täytyy taas palauttaa mieliin, miten pieneen koloon pennut sitten mahtuvat, kun liikkeelle lähtevät.

Poika on nyt kotona! Minna vei pojan Tornioon viime lauantaina ja Helena haki hänet sieltä. Pitkä 2 kuukauden reissu on nyt ohi ja 3 naarasta se on astunut, kuten pitikin. Ihana poika se on! Toivottavasti se periyttää ihanaa luonnettaan myös pennuille, sitä kun sanotaan, että iso osa pentujen luonteesta tulee isältä. Kiitos Helena mahdollisuudesta käyttää tätä ihanaa Mikkel-poikaa!

1 kommentti:

  1. Nuo laatikot ja kolot tuntuvan viehättävän kissoja. Minä siivoilin eilen lipaston laatikoita ja nostin käsiteltävän laatikon pöydälle. Iineksen oli sitten pakko päästä sinne tyhjään koloon tutkailemaan, miltä maailma sieltä näytti. Samoin, kun kokosin kartonkisia arkistolaatikoita, oli pakko päästä istumaan avonaiseen laatikkoon, vaikka se oli vain A4-kokoinen ja noin viisi senttiä korkea. T. Jaana

    VastaaPoista